Politika Varovanja Zasebnosti

Zasebnost obiskovalcev nam je izjemnega pomena. Ta dokument o politiki varovanja zasebnosti opisuje tipe zasebnih informacij, ki jih prejemamo in hranimo ter kako jih uporabljamo.

Log datoteke

Tako kot veliko drugih spletnih strani, tudi na MojeDelo.si uporabljamo t.i. log datoteke. V teh datotekah zapisujemo informacije o IP naslovu, vrsti brskalnika, podjetja ki vam ponuja dostop do interneta (ISP), oznako datuma in časa, vstopne in izstopne strani in število klikov. S temi informacijami analiziramo trende, administriramo spletno stran, sledimo premikanju uporabnikov na naši spletni strani in zbiramo demografske podatke. IP naslov in druge podobne informacije niso povezane z drugimi informacijami na podlagi katerih bi vas lahko osebno identificirali.

PIškotki (Cookies)

MojeDelo.si uporablja piškotke, v katerih shranjuje informacije o tem, katere strani uporabnik obišče in spremeni vsebino spletne strani glede na vrsto brskalnika ali glede na druge informacije, ki jih pošlje uporabnik preko brskalnika.

DoubleClick DART piškotek

Google, kot tretja stranka, uporablja piškotke za prikazovanje oglasov na MojeDelo.si. Google uporablja DART piškotke, ki mu omogočajo, da prikazuje oglase uporabnikom glede na njihovo obiskovanje spletnih strani. Uporabniki lahko zase izključijo uporabo DART piškotka tako, da obiščejo spletno stran Advertising.

Nekateri oglaševalski partnerji lahko uporabljajo piškotke na tej strani. Med oglaševalci so med drugim tudi Google Adsense. Tretje stranke, ki prikazujejo oglase ali oglaševalske mreže, uporabljajo tehnologijo, ki oglase ali povezave, ki se prikazujejo na MojeDelo.si, pošiljajo neposredno vam oziroma vašemu brskalniku. V tem trenutku dobijo samodejno tudi informacijo o vašem IP naslovu. Oglaševalske mreže lahko uporabljajo tudi druge tehnologije (piškotke, JavaScript, Web Beacons), s katerimi merijo učinkovitost oglaševalskih kampanj in/ali z njimi personalizirajo oglase, ki jih vidite.

MojeDelo.si nima nadzora ali dostopa do teh piškotkov, ki jih uporabljajo tretje stranke za oglaševanje.

Za več informacij o načinu uporabe piškotkov in kako se lahko odjavite od uporabe le-teh se obrnite na politike varovanja zasebnosti posameznih oglaševalcev. Pri MojeDelo.si ne moremo vplivati na delo tretjih oglaševalcev, niti ne moremo vplivati na njihovo politiko zasebnosti.

Če želite onemogočiti uporabo piškotkov, lahko to nastavite v vašem brskalniku. Natančnejše informacije o tem, kako to naredite, najdete na spletni strani vašega brskalnika.